Om oss

Vilka är vi?

Vi grundades 2018 för att hjälpa medelstora och stora företag och entreprenörsdrivna företag med nationellt och internationellt fokus att rekrytera riktigt duktiga chefer och specialister. Vi arbetar med våra kunder i partnerskap, vilket betyder att vi söker efter skräddarsydda lösningar som passar företaget. För att uppnå detta strävar vi efter att förstå våra kunders verksamhet och kultur, eftersom det här gör att vi kan hitta rätt lösningar och rätt kandidat. Personlig kontakt är avgörande för oss och vi ser oss som sparringpartner för våra kunder.

Vad gör vi?

TEAMSEARCH Chefsrekrytering Kultur

Vi fokuserar på att identifiera nyckelpersoner – chefer och specialister – som är strategiska för företaget, i Sverige eller internationellt. Vi har utfört ett stort antal uppdrag både i Sverige och internationellt och att hantera ett brett spektrum av kulturer är en del av vårt dagliga jobb. Vi bygger gärna interkulturella team. Vi vet att olikheter stärker teamet.

Det är viktigt för oss att hitta kandidater som är lämpliga både yrkesmässigt, kulturellt och personligt, och vi lägger ett stort engagemang i alla uppdrag.

Vad gör oss unika?

Chefsrekrytering när en peson kan göra hela skillnaden

När en person gör hela skillnaden

Vad är det som gör att vissa lyckas rekrytera bättre än andra? Vi är övertygade om att det handlar lika mycket om förarbetet som själva rekryteringsprocessen. Därför tar vi reda på vilken företagskultur ni har innan vi börjar vår Searchprocess. Det är först då vi vet vem vi letar efter!

Vi hittar rätt kandidat

En pålitlig aktör

Det noggranna förarbetet har gjort TEAMSEARCH Sweden AB till en pålitlig och framgångsrik aktör inom Executive Search (headhunting). Vi har erfarenhet av chefsrekrytering inom näringsliv och offentlig verksamhet i många branscher. Vi genomför även Second Opinion, Talent Management, Ledarskapsutveckling, Board Search och Management Assessment.

Hur matchar vi på bästa sätt?

TEAMSEARCH lär känna företagskulturen

Vad har företaget för kultur?​

För en lyckad chefsrekrytering krävs det ett noggrant förarbete. Tillsammans med uppdragsgivaren analyserar vi därför företagskulturen. Var är ni idag och var behöver ni vara för att nå målen mer effektivt? 

Kandidatens värderingar matchas mot företagskulturen

Vad har kandidaten för värderingar?​

Vi jämför kandidatens värderingar med företagets kultur. Vi prioriterar de viktigaste ledarskapskompetenserna som krävs i rollen, som teamet behöver och som organisationen behöver kompletteras med för att nå målen. Vi ställer skräddarsydda frågor och tar reda på om kandidaten besitter dessa kompetenser. 

Erfarna konsulter

Våra konsulter har lång erfarenhet av att leda verksamheter, ledningsgruppsarbete och styrelsearbete inom både privata och offentliga verksamheter. Därför förstår vi kundens behov och kan föra samtal på högre nivå med både våra kunder och med våra kandidater.

Mer om oss

Your Partner in Executive Search - Worldwide
Läs mer här
Varje möte ska vara en positiv upplevelse
Läs mer här
VI VILL GÖRA SKILLNAD FÖR KUND OCH KANDIDAT
Läs mer här
PARTNERSKAP
Läs mer här
Föregående
Nästa