En pålitlig aktör

En pålitlig aktör

TEAMSEARCH Sweden AB är en pålitlig aktör inom Executive Search (headhunting). Vi har erfarenhet av Chefsrekrytering inom näringsliv och offentlig verksamhet i olika branscher. Vi genomför även Second Opinion, Talent Management, Ledarskapsutveckling, Board Search och Assessment.

Erfarna konsulter

Vid en Chefsrekrytering krävs det ett noggrant bakgrundsarbete för att hitta rätt kandidat. I dialog med kunden tar vi reda på företagskulturen och matchar den med kandidatens värderingar. Vi hjälper till att prioritera de viktigaste ledarskapskompetenserna som krävs i rollen, som teamet behöver och som organisationen behöver kompletteras med för att nå målen. Vi ställer skräddarsydda frågor och tar reda på om kandidaten besitter de prioriterade ledarskapskompetenserna.

Noggranna förberedelser

Varför stannar talangfulla nyckelpersoner i företaget? Vilka dimensioner och kvaliteter är avgörande för att de ska stanna kvar inom företaget? Vad inom företaget behöver utvecklas för att de ska stanna kvar? Vi hjälper till att ta reda på dessa dimensioner och kvaliteter genom intervjuer och samtal.

Framtidens ledare

Våra konsulter har lång erfarenhet av att leda verksamheter, ledningsgruppsarbete och styrelsearbete inom både privata och offentliga verksamheter. Därför förstår vi kundens behov och kan föra samtal på högre nivå med både våra kunder och kandidater.

Tillbaka/Upp

Gilla och följ oss på: