“Culture eats strategy for breakfast!”

“Culture eats strategy for breakfast!”

En lyckad rekrytering handlar om att matcha kompetens och värderingar med kultur. Därför måste vi alltid börja med att förstå vilken kultur ditt företag eller din organisation har. Och genom att börja just där hittar vi sedan rätt ledare och sätter samman effektiva team med talanger. Vi skapar möjlighet för starka team med interkulturell förståelse!Vi har fokus på kulturen

Jag har många års erfarenhet som chef inom näringslivet och ledare inom idrotten. Det har lärt mig att man gör klokt i att ha fokus på kultren – som ger stöd till strategin – för att nå resultat!

Karin franzén bohman, vd

Vi hittar rätt ledare!

Vi hjälper er hitta rätt ledare som kan bygga starka, dynamiska, modiga och kreativa team som utvecklar verksamheten och når målen!

Rätt ledare

Vi vet att olikheter stärker

Vi hjälper er hitta rätt ledare som kan bygga starka, dynamiska, modiga och kreativa team som utvecklar verksamheten och når målen! 

Skapar vi team där olikheterna kompletterar och ses som styrkor, där mod är en viktig ingrediens för att lyckas och kreativitet skapar möjlighet till utveckling, kommer vi att nå målen – även de högst satta!

Whats your story?


”Strategy is a bicycle, culture is a bus!”

John O. Burdett

John O. Burdett har lång affärserfarenhet som en ledande personalchef på båda sidor av Atlanten. Som konsult har han stor internationell erfarenhet. Han är mest känd för sin 4-D-inställning till ledarskap, strategi som myt och storskalig förändring av organisationskultur. John har doktorsexamen i Management Development och är medlem av Chartered Institute of Personnel and Development (Storbritannien). Han bor i Toronto.

John O. Burdett gav ett exempel där en av världens största teknikföretag genomförde en övning för att identifiera sina ideala ledarskapskompetenser. Organisationen är känd för sin positiva kultur, så det är kanske inte någon överraskning att förmågan att träna andra kom ut som den mest önskade kompetensen hos ledarna i organisationen. Denna följdes noggrant av att intressera sig för människor och utveckla team var också högt rankad. Dessa kompetenser har utan tvekan varit grundläggande för företagets framgång.

”Lojalitet handlar aldrig om affärsstrategin … ingen står upp på morgonen för att leverera aktieägarvärde, det handlar om chefen och kulturen.”

John O. Burdett

Det skulle inte vara värt att prata om kultur utan att ge verktygen möjlighet att mäta det. John säger, ”Om du inte kan mäta det, kan du hantera det.”Tillbaka/Upp

Gilla och följ oss på: